De belangrijkste bikini trends

Ondanks het feit dat de winter nog moet beginnen, oriënteren wij onszelf maar al te graag op de nieuwe bikini trends. We hebben een aantal trends opgesomd.

Eenkleurige bikini’s

Een blijvende trend in dames badmode, zijn de eenkleurige bikini’s. Naast wit en zwart, zul je ook opvallende kleuren zien als kanariegeel en fel rood. Qua kleuren kan het alle kanten op en is alles mogelijk. Een tip is de mintgroene bikini!

Fringe bikini

Een van de grootste trends van afgelopen zomer was de fringe bikini. De bikini’s met opvallende ‘franjes’ zijn afgelopen zomer overal opgedoken en zullen volgende zomer ook nog zeker te zien zijn. In combinatie met een opvallende kleur zijn de fringe bikini’s dan ook een echte aanrader. Een eventuele andere optie is een bandeau bikini met ruches en een leuke opvallende print.

Opvallende prints

In verschillende modellen zul je verschillende opvallende prints terug zien komen. Een leuke print is de ‘scarf print’, die zijn naam te danken heeft aan de drukkere prints die sjaals vaak hebben. Een scarf print geeft een hip uiterlijk en zorgt er zeker voor dat je stylish op het strand ligt! Naast de scarf print, zijn de vrouwelijke bloemen terug van weg geweest. In tegenstelling tot normaal, zijn het geen tropische bloemen die je zal zien, maar prints met ‘normale’ bloemen. Het zijn in dit geval wel levendige, maar vrouwelijke kleuren.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *