Ga lekker warm de winter in met de duurzame alpaca kleding van Asarti

De prachtige zomer is inmiddels op zijn retour en dat betekent dat de koude winterse dagen er weer aankomen. Maar maakt u zich geen zorgen, de duurzame herfst/winter collectie van Asarti is binnen!

De herfst/winter collectie van Asarti is gemaakt van Alpaca wol. De Alpaca leeft onder de extreme omstandigheden van het Andes gebergte, op een hoogte van 3000 tot 5000 meter en daarom beschikt de Alpaca over een bijzondere vacht die gekenmerkt wordt door zachtheid, glans en sterkte. De zeer fijne, holle haren zorgen voor een thermische werking en zijn lichter en warmer dan schapenwol. Om deze redenen droegen de Inca elite exclusief Alpaca wol, dat ook wel als ‘het goud van de Andes’ bekend staat.

ASARTI

Maar er zijn meer redenen wat Asarti bijzonder maakt. Asarti staat voor een kleinschalige en mensvriendelijke productie. Ze bouwen op een bijzondere combinatie van de rijke Boliviaanse cultuur en eigentijdse creativiteit. De creaties worden volledig met de hand gemaakt. Zo wordt een ‘work of art’ gegarandeerd die u met plezier en trots kunt dragen.

Een jaar geleden heeft Asarti naast haar winkel in Leiden (breestraat 138) ook een winkel geopend in de modestad van België, Antwerpen (leopoldstraat 75). En per 1 september hebben ze nu ook een prachtige, kleurrijke webshop: www.asarti.com.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *