Klaar voor de zomer met casual overhemden

De mannenmode van deze zomer staat in het teken van casual. We zien steeds vaker pakken met sneakers eronder of mannen in gekleurde colberts de revue passeren. Hartstikke hip en leuk voor het oog. Indien je niet perse de hipster wil uithangen en je sneakers het liefst tijdens een work-out draagt, kun je ook wat simpeler stijlvol de deur uitgaan. Bijvoorbeeld door het dragen van casual overhemden. Een casual overhemd is deze zomer een onmisbaar exemplaar in de mannenkledingkast.

Printjes en kleuren kenmerken de zomer

De zomermode van 2015 wordt gekenmerkt door printjes en kleuren. Vooral op het gebied van mannenmode zien we veel ruiten, strepen en etnische prints. Ook op overhemdengebied wordt er gretig gebruik gemaakt van printjes. Na jaren van opmars heeft de print eindelijk voet aan wal gezet in de mannenmode. Dat vinden wij helemaal niet erg; een print geeft een overhemd snel een casual look.

Combineer printbloezen met printloze kledingstukken voor een rustig effect. Een overhemd met dunne streepjes creëert op zichzelf al lengte en rust. Wil je toch gaan voor een exotische look? Ga dan voor de kleurrijke etnische prints. Dit zijn printjes met Afrikaanse of exotische prints. Wanneer je het heel bont wilt maken, kun je meerdere prints met elkaar combineren. Dit is voor de echte dare devils, want met een drukke print is het gezien worden!

Casual overhemden voor op kantoor

Een casual overhemd is uitermate geschikt binnen een kantooromgeving. Zoals je hierboven al las, kun je het zo bont maken als je zelf wilt. Wanneer de temperaturen stijgen is het vaak moeilijker om geschikte overhemden te vinden voor op kantoor. De welbekende bloezen met lange mouwen zijn over het algemeen gemaakt van dikke stof, wat veelal transpireren als gevolg heeft. De oplossing is een overhemd met korte mouwen. Overhemden met een korte mouw, worden vaak bestempeld als niet sexy of suf. Dit is echter al lang niet meer het geval. Webshops bieden anno 2015 volop keuze uit stijlvolle exemplaren.

Een overhemd met lange mouwen hoeft overigens niet altijd heet te zijn. Wanneer u toch in een business overhemd op kantoor wilt verschijnen, zijn er speciale dunuitgevoerde exemplaren. Deze zijn te koop bij de hogere segment herenkledingwinkels.

Casual overhemden van Bos Men Shop

Bos Men Shop heeft een breed assortiment aan casual overhemden. Op dit moment kun je voordelig casual overhemden scoren in de summer sale. Hier kun je overhemden van Gaastra, Gardeur, McGregor, Gant, Lacoste, Tommy Hilfiger en vele anderen met korting kopen. Deze korting loopt tot wel 50%. Een bezoek aan één van de winkels in Zeeland kan uiteraard goed gecombineerd worden met een zonnig uitje aan het Zeeuwse strand!

You may also like...