Op zoek naar sieraden? Kijk eens naar Buddha to Buddha sieraden

Voor mensen met een stoere persoonlijkheid die houden van robuuste sieraden met een Oosters tintje zijn Buddha to Buddha sieraden de perfecte keuze. Het Nederlandse merk is in 1997 opgericht door Batul Loomans en is geïnspireerd op de Boeddhistische leefwijze. Alle sieraden worden handgemaakt op het Indonesische eiland Bali door vakmensen die voor de vervaardiging van de sieraden gebruik maken van traditionele technieken. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige kwaliteit 925 Sterling zilver. Dit is de bekendste legering zilver, die uit tenminste 92,5% puur zilver bestaat. In sommige ontwerpen is ook leer verwerkt.

Unisex en tijdloos

Opvallende ringen, kettingen en armbanden vormen een prachtige collectie, die elke outfit compleet maakt. De sieraden van Buddha to Buddha zijn meestal groot en zwaar. De gedachte hierachter is dat de drager zich daardoor bewust is van het sieraad en zich realiseert dat alleen het heden telt. Ook dit idee is gestoeld op het Boeddhisme. Omdat het merk niet gebonden wil zijn aan ras, leeftijd, geloof of geslacht zijn alle ontwerpen unisex. Zeer kenmerkend zijn de schakelarmbanden en bijpassende kettingen. Allemaal tijdloze ontwerpen, die voorzien zijn van een decoratief en stevig slotje.

Overal te koop

Wil je Buddha to Buddha sieraden kopen, dan kun je op veel plaatsen terecht.  Het merk heeft geen eigen winkels, maar uiteraard is de gehele collectie in de eigen webshop te verkrijgen. Daarnaast zijn er door het hele land verkooppunten, waar je voor de sieraden terecht kunt. Wil je de producten liever eerst zelf in het echt bekijken, dan zijn er genoeg adressen die Buddha to Buddha sieraden verkopen. Het zijn veelal juweliers, maar ook grote warenhuizen en het hogere segment modewinkels, die de collectie of een deel daarvan in huis hebben. Met de aanschaf van een Buddha to Buddha accessoire heb je een sieraad voor het leven.

You may also like...