Pak nu je voordeel!

De zomer van 2013 komt weer op haar eind en de nieuwe wintercollecties komen dus allemaal weer in de etalages. Hier kun je op meerdere manieren je voordeel meedoen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende manieren;

Sale
Zodra de nieuwe collecties binnenkomen bij winkels zullen de oude collecties in de uitverkoop gaan en veel mensen wachten op dit moment. Er kunnen flinke voordelen gedaan worden tijdens de uitverkoop. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Vooral bij de relatief duurdere winkels kan dit zorgen voor veel voordeel. Winkels als Shoebaloo, Louis Vuitton, Emporio Armani en Lacoste zijn dure winkels, al deze winkels doen mee aan de uitverkoop. Bijvoorbeeld schoenen die normaal meer dan 300euro kosten, kun je nu krijgen voor 100 euro. Dit geld niet alleen voor schoenen maar ook voor andere kledingstukken.
De enige nadelen van het gebruik maken van de uitverkoop zijn dat je altijd achterloopt op de rest. Zodra jij de schoenen koopt, zal de ander waarschijnlijk alweer beschikken over de nieuwe collectie. Daarnaast bestaat er altijd de kans en is deze vaak ook vrij groot dat de maat die jij nodig hebt al volledig uitverkocht is.

Nieuwe collectie; maak jezelf uniek!
Wil jij geen last hebben van de bovenstaande nadelen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor de nieuwe collectie. Deze kost natuurlijk meer, maar dan weet je zeker dat jouw maat aanwezig is en dat je waarschijnlijk een van de weinige in jouw omgeving zult zijn met die paar schoenen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *