T-shirts ontwerpen

Je bent opzoek naar een leuk en origineel cadeau? Of je wilt gewoon voor jezelf een nieuw t-shirt kopen? Heb je er dan wel eens aan gedacht om zelf een t-shirt te ontwerpen?

Eigen tekst

Het is tegenwoordig heel eenvoudig om zelf een t-shirt te ontwerpen. De t-shirts die je kan kopen in de winkels hebben vaak wel leuke teksten en quotes. Het enige nadeel is dat de kans er is dat iemand anders ook dat shirt heeft. Zit je net op een verjaardag en dan komt er iemand binnen lopen met hetzelfde t-shirt. Dit kan leuk zijn, maar ook teleurstellend.

Om dit te voorkomen kun je heel goed zelf een t-shirt ontwerpen. Wat is er leuker dan een t-shirt met een slogan die uniek is en ook nog heel persoonlijk. De kans dat je dan iemand tegen komt met hetzelfde shirt is zeer klein. Daarnaast zullen andere mensen het ook opvallen dat je t-shirt een persoonlijke tekst bevat die bij je past.

Een unieke foto of opdruk

Naast een eigen tekst is het vaak ook mogelijk om een eigen foto of opdruk te kiezen. Ben je bijvoorbeeld helemaal gek op dieren of heb je mooie foto’s gemaakt op vakantie die goed op een t-shirt kunnen? Dan kun je deze heel goed laten drukken op een t-shirt.  Het wordt wel aangeraden om bijvoorbeeld meer de contouren als opdruk te gebruiken dan een hele gedetailleerde foto. Deze zal namenlijk langer goed blijven.

Ben je dus op zoek naar een leuk t-shirt, probeer er dan ook eens zelf te ontwerpen. Ze zijn vaak goedkoper en ook nog eens heel uniek en veel persoonlijker. Verder hoef je er niet de deur voor uit en kun je eenvoudig een t-shirt laten bedrukken terwijl je met je ipad op de bank zit.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *