Waar komen echte gekochte Facebook likes vandaan?

De likes komen uit Nederland. En dat is wel zo fijn, want Nederlandse likes, betekent Nederlandse volgers. Deze volgers begrijpen direct jouw boodschap en kunnen hier mee aan de slag. Ze kunnen jouw posts delen, liken of erop reageren. En dat is erg goed voor jou en jouw Facebookpagina, want met iedere share en like wordt het bereik van je post groter. En dat is natuurlijk juist wat je wil bereiken.

Profielen met veel volgers worden als professioneel en goed gezien. Natuurlijk heb je niks aan deze volgers als ze je boodschap niet kunnen lezen. Dan bereik je wel het doen van professionele uitstraling, maar dan ben je er nog lang niet. Zorg voor betrouwbare volgers uit Nederland en voordat je het weet blijft je aantal likes stijgen. Mensen liken namelijk sneller een Facebookpagina die al veel volgers heeft. Dat geeft vertrouwen in zowel het bedrijf als de informatie die op de pagina te vinden is.

Een ander voordeel van Nederlandse likes is dat je meteen binnen je eigen doelgroep zit. Je wilt verkopen aan Nederlandse consumenten. Aan likes van mensen die onze taal niet spreken, heb je dan niet zoveel. Zij zullen ook niet snel het product of de dienst van je afnemen. De Nederlandse volgers kunnen dat wel gaan doen. Zij zien een aanbieding en vinden dat interessant. Dit zorgt voor een beter bereik en een betere naamsbekendheid.

Door een beter bereik wordt je naamsbekendheid automatisch vergroot. Je kunt het zien als een soort positieve cirkel. Iemand vindt je bericht leuk. Iemand anders ziet dit en leest jouw bericht en vindt het ook leuk. En weer iemand in zijn/haar netwerk vindt de post leuk. Voordat je het weet heb je een enorm publiek bereikt, zonder dat je er ook maar iets voor hebt hoeven doen. Slim, makkelijk en snel!

Kijk voor meer informatie op: www.like4you.nl

You may also like...