Je type herkennen en kunnen omschrijven

Er zijn best wel wat momenten en plekken waarop mensen de kans krijgen om elkaar te ontmoeten en dit is de laatste jaren best wel wat lastiger geweest, maar nu is de kans er weer volop om uit te gaan en buiten veel meer nieuwe mensen te kunnen ontmoeten. Daar ontstaan nieuwe vriendschappen, maar ook nieuwe verliefdheden en zelfs nieuwe relaties waarvan sommige jarenlang of levenslang blijven bestaan. Mensen praten vaak over types waar zij al sneller op af zullen stappen en soms is het best wel lastig om een type uit te vinden. Lees eens op mannentips.nl over hoe mannen denken en wat hen soms interesseert. 

Iedereen heeft een ander type

Wanneer je een vrouw vraagt wat haar type man is, dan kan dit alle kanten op. Sommige vrouwen vinden het bijzonder aantrekkelijk wanneer een man lang en afgetraind is, waarbij je de blokjes kunt tellen wanneer hij zijn shirt omhoog trekt en je hem in zijn blauwe ogen kunt kijken wanneer zijn blonde haar opzij valt, terwijl andere vrouwen dit helemaal niet zo interessant vinden en een donker kapsel een stuk aantrekkelijker is en een buikje helemaal niet zo erg is. Kapsels voor mannen met lang haar worden een stuk geliefder, omdat het type een beetje aan het veranderen is en met de trends meegaat. 

Mensen veranderen door trends

Het type is namelijk ontzettend afhankelijk van trends, want wanneer er een trend is, dan zie je zo’n type persoon met een bepaald soort kleding of met bepaalde haarstijlen veel vaker voorbij komen dan andere stijlen en daardoor wen je er al snel aan waardoor je het sneller leert waarderen. Daardoor kan je type soms best wel afwijken van tijd tot tijd, maar je komt er op gegeven moment vaak toch achter dat er een aantal overeenkomsten zijn, waardoor je je type echt kunt gaan beschrijven.

Een herkenbaar patroon

Op sites of in bijvoorbeeld skoften filmpjes is te zien dat mannen hun types beschrijven en in best wel heel wat gevallen lijken hun types best wel wat op de moeder van de jongens of hebben zij een aantal overeenkomsten die zij met elkaar delen. In best wel wat gevallen is dit te herkennen, maar soms is het ook totaal het tegenovergestelde en lijkt de ideale partner totaal niet op de moeder van de jongen wat het uiterlijk betreft, maar dit kan natuurlijk voor het innerlijk van het meisje best wel eens anders zijn waardoor er toch een aantal treffende overeenkomsten zijn waar de jongen dan toch onbewust voor gevallen is. 

Je type omschrijven

Het is soms erg lastig om je type te beschrijven wanneer je kijkt naar de personen die je in leven voorbij hebt zien komen die je wel aantrekkelijk vond, omdat zij in sommige gevallen misschien wel heel erg op elkaar leken, maar soms kunnen hier natuurlijk ook grote verschillen in zitten door de vele trends die door de tijd heen voorbij komen. Toch kan het eens interessant zijn om alles op een rijtje te zetten wanneer je toch echt je type wil gaan bepalen en dit eens overzichtelijk wil hebben. 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *