De keuze voor een trouwring

Het kiezen voor een trouwring is één van de meest persoonlijke keuzes die je maakt in je leven. Je zult de ring immers jarenlang dragen. Juist daarom is het zo belangrijk dat de keuze valt op een trouwring van een tijdloos design. Een ring die altijd mooi blijft en zo min mogelijk krasgevoelig is. Een goede trouwring is niet te uitgesproken qua vormgeving, want wat nu mooi is vinden we maar al te vaak ouderwets na verloop van tijd.

Geel- of witgoud?

Een trouwring hoeft niet perse altijd geelgoud te zijn. Het kan zijn dat jullie beiden absoluut geen gouddragers zijn; in dat geval is het nergens nodig voor om geelgouden ringen te kopen. Witgouden trouwringen zijn namelijk een prachtig alternatief hiervoor; toch gouden ringen, maar dan in een zilverkleurige uitvoering, van een hoog karaat goud.

Kleuranalyse

 

Twijfelen jullie over de kleur, dan kun je de keuze maken om een kleuren analyse te laten uitvoeren. Beoordeeld wordt door de styliste welke kleuren jullie het beste staan. Hierover ontvangen jullie een advies, welke je in boekvorm weer meeneemt, met jullie uitgebreide kleurenkaart. Zo kan ook blijken dat niet een witte trouwjurk de bruid het beste staat, maar bijvoorbeeld een mooie ivoorkleur. Wie beter dan een kleurstyliste kan jullie uitkomst bieden. Achteraf zul je maar wat blij zijn met de in kaart gebrachte informatie, zodat jullie trouwdag optimaal verloopt.

You may also like...