Heren boxershorts met perfecte pasvorm

boxershorts dann hensums-a1Je kunt online heren boxershorts bestellen, waarmee je op basis van je specifieke maat zorgt voor de perfecte pasvorm. Je betaalt een scherpe prijs voor het heren ondergoed, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. Je kunt rekenen op het gebruik van lycra en katoen, twee materialen die samen zorgen voor een fijne samenstelling. Je betaalt minder dan een tientje per boxershort, waardoor je daar aan de andere kant op een heel voordelige manier gebruik van kunt maken. Bestel je voor minimaal €39 aan boxershorts? Dan betaal je bovendien niets voor de verzending.

Lycra en katoen

Uiteraard kun je de heren boxershorts eenvoudig online bestellen, zodat je deze thuis kunt passen en je na kunt gaan dat de pasvorm inderdaad perfect is. De boxers van Dann Hensums zijn gemaakt van een combinatie van lycra en katoen. Katoen kennen we allemaal als een stof die er bijvoorbeeld goed in slaagt om vocht af te voeren en die zorgt voor een comfortabel geheel. Lycra zorgt vooral voor de fijne pasvorm, het is een stof die ervoor zorgt dat het heren ondergoed als een tweede huid zal aanvoelen.

Voordelige boxers van hoge kwaliteit

Ondanks de zeer hoge kwaliteit van de heren boxershorts van Dann Hensums betaal je daar aan de andere kant toch een heel scherpe prijs voor. De kosten per stuk bedragen minder dan een tientje, vooral wanneer je er een aantal bestelt en de verzendkosten gewoon gratis zijn. Je zorgt er op die manier voor dat je heel voordelig gebruik kunt maken van het ondergoed voor mannen, waarmee je zorgt voor een fijne basis voor iedere outfit die je wilt dragen. Je kunt er veel zelfvertrouwen aan ontlenen, de boxers zitten als een maatpak onder de rest van je kleding.

Boxers gratis laten verzenden

Bestel je minimaal 4 boxers? Vanaf €39 kun je rekenen op gratis verzending, waardoor je daar geen extra kosten voor hoeft te maken. Je krijgt als het ware een korting op de prijs van de boxers, die met €9,95 per stuk toch al scherp geprijsd zijn. Ben je op zoek naar voordelig heren ondergoed, terwijl je aan de andere kant toch kunt rekenen op hoge kwaliteit? Dan vormen deze boxers een uitstekende keuze.

You may also like...