Enkellaarsjes hoe draag je ze?

Ben jij ook het type dat een kast vol enkellaarsjes heeft, maar niet precies weet bij welke outfit je enkellaarzen nou wel en niet passen? Dan hebben we goed nieuws, want enkellaarsjes kun je dragen bij vrijwel alle outfits. Zowel bij een jeans als bij een zomerjurkje zijn enkellaarsjes prima te dragen. De vraag die je je zelf zou moeten stellen is, hoe draag ik de korte laarsjes in combinatie met mijn kleding? Vaak is namelijk slechts een kwestie van je jeans een keer omslaan, zodat ze beter staan. Draag je een jurkje in combinatie met zwarte enkellaarsjes, draag dan zwarte kousen, hierdoor zullen je benen slanker lijken.

Daarnaast kun je bij het aanschaffen van enkellaarsjes rekening houden met de volgende tips. Heb je vrij dikke enkels, dan is het goed om te weten dat een iets hogere enkellaars deze enkels verbergt. Je combineert deze met een skinny jeans of een mooie legging in dezelfde kleur als de laars. Ook sleehakken en laarzen met een iets wijdere schacht zorgen er voor dat je benen en kuiten dunner lijken. Heb je juist dunne enkels, dan zal een iets kortere enkellaars je prima staan.  Je benen benut je het beste als je laarsjes koopt met een dunnere schacht. Ben je zelf wat kleiner, dan is een enkellaars met hak, sleehak of plateauzool aan te raden zodat je groter lijkt.

Ben je van plan om enkellaarsjes te kopen, zorg er dan voor dat je laarsjes koopt die je zelf leuk vindt. Pas daarna hoef je te bepalen bij welke jeans of jurkjes de schoenen het beste passen. Het enige waar je bij je keuze rekening mee moet houden is de gelegenheid waarvoor je de laarzen wilt gaan kopen. Ga je voor laarsjes voor tijdens het stappen, op het werk of tijdens een chic dinner. Afhankelijk daarvan kun je beslissen welke enkellaarsjes je op dit moment echt nodig hebt. Op de website Enkellaarsjes.nl kun je snel en eenvoudig schoenen vergelijken op prijs, kleur, merk en materiaal.

You may also like...