Populaire chelsea boots

Je kan als bekend schoenenmerk niet meer om de populariteit van chelsea boots heen. De handige laarsjes met een elastiek stukje stof in plaats van een rits of gesp is de afgelopen jaren weer helemaal terug. Wat begon als een hype in de jaren ’60 omdat de beroemde Britse band The Beatles chelsea boots droeg, is inmiddels weer terug van weggeweest. Zowel voor heren als voor dames is er inmiddels een grote keuze.

Populaire merken voor mannen zijn Tommy Hilfiger, Timberland en Floris van Bommel. Timberland en Tommy Hilfiger chelsea boots zijn al te koop vanaf ongeveer 80 euro. Voor Floris van Bommel chelsea boots zal je wat dieper in de buidel moeten starten, want de standaard prijs ligt rond de 230 euro. Wel kan je ook Floris van Bommel enkellaarzen vaak goedkoper kopen in de sale, het is alleen de vraag of de juiste maat er dan nog tussen zit.

Populaire chelsea boots merken voor vrouwen zijn Dr. Martens, Sendra, Shabbies en Gabor. Voor Shabbies en Sendra chelsea boots ben je al snel meer dan 200 euro kwijt. Dit zijn dan ook de absolute topmerken met stijlvolle laarzen die geschikt zijn voor veel verschillende gelegenheden. De chelsea boots van Sendra worden in de meeste gevallen met de hand gemaakt en zijn uniek in hun soort. Voor merken als Dr. Martens en Timberland betaal je tussen de 85 en 140 euro per paar. Goedkopere merken als Graceland zijn al verkrijgbaar vanaf 35 euro en daardoor ideaal om te dragen als stap laarsjes.

De meeste chelsea boots die je zal tegenkomen zijn in de kleur zwart. Er is echter ook een groot aanbod bruine, blauwe en cognac chelsea boots. Voor zowel mannen als vrouwen is het aan te raden om altijd een paar zwarte chelsea boots in de garderobe kast te hebben omdat ze bij vrijwel al je outfits passen.

You may also like...