Thermo ondergoed houd je warm tijdens de koude dagen

De winter is astronomisch gezien al ruim over de helft, maar het begint midden in februari pas echt koud te worden. We hebben al een aantal dagen nachtvorst gehad en dat is ook goed te merken wanneer je ’s morgens naar je werk fietst of een rondje gaat joggen in de avond. Het voelt namelijk erg koud aan, maar met thermo ondergoed blijf je lekker warm.

Zo werkt thermo materiaal

Het voordeel van thermo ondergoed is dat het strak om het lichaam zit dankzij het erg rekbare materiaal. Desondanks kan je huid wel blijven ademen, je gaat dus niet meer zweten door thermo kleding. Dit is erg comfortabel aangezien het als een soort tweede huid voelt. Verder is het een erg dunne stof, waardoor het ondergoed weinig weegt.

De voornaamste reden dat thermo ondergoed zo lekker warm is, is dat het je lichaamswarmte beter vast houdt dan elke andere stof. Wanneer je thermo ondergoed aantrekt voel je meteen dat je minder warmte verliest dan bij andere onderkleding. Ook zorgt de stof er voor dat het zweet dat je wel verliest afgevoerd wordt en niet in je ondergoed wordt opgenomen. Dit is zeker wanneer het vriest een groot voordeel, aangezien je zweet anders snel afkoelt wanneer je bijvoorbeeld op de fiets zit of aan het sporten bent. Hierdoor krijg je het zonder thermo ondergoed ook sneller koud.

Op www.dimenno.nl vind je een uitgebreide collectie met verschillende kwaliteitsmerken thermo ondergoed voor een scherpe prijs. Je kunt hier niet alleen korte, maar ook lange onderbroeken bestellen. Ook zijn er verschillende thermo shirts verkrijgbaar. Zo blijf je de hele dag lekker warm en kun je genieten van heerlijk comfortabele ondermode, zonder dat je dat extra vest uit de kast moet trekken.

You may also like...