Welke tas voor welke gelegenheid

Het is als vrouw al lastig genoeg om te beslissen welke kleren nu eigenlijk passen bij verschillende gelegenheden. Komt nog eens bij dat éénmaal die perfecte outfit gekozen is je nog eens moet beginnen nadenken over de juiste soort tas ook. Thuislaten is geen optie: een tas is naast lekker praktisch ook gewoon een tof styling element. Om je leven weer wat gemakkelijker te maken onderzoeken we even welke tas bij welke gelegenheid past.

Stijlvol volk

Wordt je mee uit eten genomen naar een chique restaurant? Misschien ben je eindelijk uitgenodigd op dat ene exclusieve feest? Het mag hoe dan ook duidelijk zijn dat voor echte high-end events als dit niet dezelfde tas van stal moet gehaald worden die je draagt naar de supermarkt. Een tas voor een chique gelegenheid moet voornamelijk klein zijn. De reden daarvoor is simpel: een te grote tas zal de aandacht van je outfit afleiden en raak je lastig kwijt aan tafel. Kies daarom zonder twijfelen voor een kleine handtas of een clutch. Net groot genoeg om de essentiële zaken in kwijt te kunnen, klein genoeg om niet op te vallen.

Op het werk

Wat is nu de goede keuze voor het werk? Die kleine handtassen zijn echt niet voldoende om mee te nemen wat je naar het werk mee moet zeulen. Daarom ook dat de ideale keuze voor het werk een stevige leren handtas is. De leren handtas is de perfecte kruising tussen een beeldschone en een functionele, stevige tas: exact wat je verlangt van een handtas op het werk.

Casual wear

Goed nieuws: doe maar eens lekker gek. Op gelegenheden die je kan omschrijven als casual maakt het echt hoegenaamd niet uit met welke handtas je verschijnt. Gewoon afstellen op je persoonlijke stijl en je bent helemaal in orde. Simpeler kan niet toch?

Marington.nl heeft een prachtige collectie met meer dan 3000 tassen, zit er ook iets voor jou tussen?

You may also like...