Waar staat het merk Seidensticker voor?

Er zijn verschillende merken die zich hebben gespecialiseerd in het creëren van zakelijke kleding en overhemden. Vooral als je vaker overhemden nodig hebt, kan het goed zijn om de verschillende merken eens goed met elkaar te vergelijken. Zijn er bepaalde zaken aan een overhemd die je belangrijk vindt, dan is het handig om te weten bij welk merk je deze eigenschappen terugvindt. Als je de kenmerken van de verschillende merken kent, kun je het merk uitzoeken dat voor jou de meest ideale overhemden biedt, waardoor je in de toekomst heel gemakkelijk het juiste overhemd kunt vinden. In deze tekst ligt de focus op overhemden van het merk Seidensticker.

Van professioneel tot chique

Seidensticker heeft overhemden voor zeer veel verschillende doeleinden. De overhemden zijn heel erg geschikt als kleding, wanneer je goed gekleed naar het werk wilt gaan. Of je nu echt in pak wilt gaan, of gewoon een fatsoenlijk overhemd wilt dragen op een pantalon of nette spijkerbroek, met de overhemden van dit merk kun je altijd uit de voeten. Van een professionele casual look, tot een chiquere uitvoering voor belangrijke businessmeetings of speciale gelegenheden. De overhemden zorgen in elk geval voor een stijlvolle en professionele uitstraling. Echte vrijetijdskleding zal je van dit merk niet vinden. Geen denim shirts of hele grove ruiten, geen letters of opvallende kleuren. Voor de meer officiële gelegenheden bevat dit merk een aantal dubbele manchet overhemden. Daarnaast beschikt de uitgebreide collectie over een aantal smoking shirts, ook wel vadermoordenaar overhemden genoemd. Dus is er een black tie evenement in aantocht? Bij dit merk vind je wat je zoekt.

Seidensticker

Terugkomende kenmerken

Het belangrijkste verschil tussen de vele merken overhemden die er op de markt zijn, zijn de terugkerende kenmerken. Waar herken je een overhemd van een bepaald merk eigenlijk aan? Als het gaat om het merk Seidensticker, dan is daar op verschillende manieren antwoord op te geven. Qua kleuren kan bijvoorbeeld gezegd worden dat het merk zich richt op een beperkt aantal rustige kleuren. Vooral veel wit, grijs en blauwtinten vind je terug in de collectie. De overhemden zijn over het algemeen allemaal van katoen, met of zonder borstzakje. Daarnaast kenmerkt dit merk zich vooral door gladde en soepele kleding, met geen al te grove details. Opvallende borstzakjes of knopen zal je dus niet vinden.

Klassieke touch

Als je gaat voor een Seidensticker overhemd, dan kies je voor een overhemd met een klassieke touch. Zowel de stof en de rustige details, als de klassieke Kent, straight-point en button down boorden die zijn terug te vinden op de overhemden zorgen hiervoor. Dat maakt deze overhemden ideaal om te dragen onder een business pak, met een mooie stropdas om de look helemaal compleet te maken.

Waar vind je deze overhemden?

Ben je op zoek naar overhemden van dit merk? Kijk dan eens op de site van Overhemden.com. Hier vind je een uitgebreide collectie Seidensticker overhemden online. Bestel je ideale shirts dus zo vanuit je luie stoel. Je hebt hierin dan nog ruime keuze ook. En de overhemden van dit merk hebben over het algemeen een zacht prijsje. Wat wil je nog meer?

You may also like...