Welke zonnebril neem ik mee met vakantie

Over een aantal weken ga ik met vakantie naar Italie, voor de eerste keer met de auto. Normaal gaan we met het vliegtuig naar een warm land in een lekker hotel. Maar deze keer gaan we voor totaal iets anders, we gaan 2 weken lekker naar een camping aan het Gardameer. Omdat we met de auto gaan kunnen we veel meer spullen meenemen dan wanneer we met het vliegtuig zouden gaan.

Het lijkt ons ook een keer leuk om met de auto te gaan, dan zien we ook nog eens een keer wat van Europa. Wanneer je in het vliegtuig zit kijk je 2 uur naar een film en zodra die is afgelopen ben je aan de andere kant van Europa. Maar nu gaan we er echt een tripje van maken.

Een van de belangrijkste dingen was volgens mij vader een goede zonnebril. Hier kon hij uit ervaring spreken want we gingen vroeger altijd met de auto naar het Gardameer. Het reizen met de auto naar het Gardameer duurt ongeveer 11 uur, wat een redelijke lange trip is. En je ogen moeten goed beschermd worden waardoor de ontspannen zijn. Wanneer je ogen niet ontspannen zijn kost dit veel kruim. Dit zul je dan ook merken na een paar uur. Mijn vader adviseerde een zonnebril met gepolariseerd glazen. Ik vroeg mteen af waarom het met gepolariseerde glazne moest zijn. Mijn vader legde me uit dat gepolariseerde glazen schitteringen filteren. Vooral tijdens het rijden zijn schitteringen irritant, bijvoorbeeld schitteringen van andere auto’s of van een nat wegdek.

Als ik een goede gepolariseerde zonnebril moet dragen wil ik ook meteen een mooie. Al snel kwam ik uit op de Ray-Ban Aviator. Dit is een mooie pilotenzonnebril van het merk Ray-Ban. Ik heb gekozen voor glazen die kleuren extra accentueren. En de zonnebril ziet er ook nog eens stijlvol uit, ideaal voor als we bij het water zitten aan het Gardameer.

Ray Ban Aviator

Natuurlijk heb ik voor mijn vriendin ook een leuke zonnebril gekocht. Zij wist precies welke ze wilde en bestelde online de Ray-Ban Erika. Een nieuw model van Ray-Ban die erg modieus oogt.

Ik vind het belangrijk dat mijn vriendin ook een goede zonnebril draagt, mocht ik niet kunnen rijden dan zal zij het zo over kunnen nemen. We zijn dus erg goed voorbereid om op onze eerste reis naar het mooie Gardameer. Ik hoop dat we deze reis nog vaak over kunnen doen!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *