Achteraf betalen met AfterPay

Online shoppen is anders dan in het echt shoppen. In het echt kun je bijvoorbeeld die leuke broek passen, en zien hoe die je staat en of de maat goed is. Als je online shopt kan dit niet. Hierdoor kan het zomaar zijn dat je iets besteld, maar dat achteraf blijkt dat de maat niet goed is, of dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. In zo’n geval stuur je het product natuurlijk weer terug, en wacht je tot het geld weer is teruggestort op je rekening. Maar wist je dat dit eigenlijk niet hoeft?

AfterPay

Je kan namelijk ook een bestelling betalen met AfterPay. Dit houdt in dat je iets besteld, maar hier niet meteen voor betaald. Je wacht eerst tot je de bestelling thuis bezorgd krijgt, zodat je kan zien of alles aan je verwachtingen voldoet. Is dit het geval, dan betaal je middels een digitale acceptgiro alsnog je bestelling. Voldoet het product niet aan je verwachtingen, dan stuur je deze gewoon terug en hoef je verder niets te doen. Je hebt immers niet betaald, dus je hoeft ook niet op je geld te wachten.

Webshops

Er zijn tegenwoordig steeds meer webshops die gebruik maken van deze betaalmogelijkheid. Waar je voorheen eigenlijk overal alleen maar direct kon betalen, bieden steeds meer webshops nu ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. De meeste bekende winkelketens die online te vinden zijn bieden AfterPay als betalingsmogelijkheid aan op hun site. Grote kans dat je dus ook bij jou favoriete winkel met AfterPay kan betalen.

You may also like...