Betaal diverse artikelen achteraf veilig met AfterPay

Ben je naarstig op zoek naar bedden, slaapkamer artikelen, kleding, schoenen, elektronica als koffiezetautomaten of iets anders maar heb je jouw loon nog niet ontvangen? Geen redden tot paniek aangezien je bij veel winkels online via AfterPay kunt betalen. Vele winkels zijn aangesloten op AfterPay, zoals Bart Smit, Bol.com en Wehkamp. Maar er zijn ook veel kleding after pay winkels als Menatwork, Manfield, Dolcis. Om meer te weten te komen over de werkwijze van AfterPay bekijk de site http://afterPaywinkels.net.

Betaal binnen twee weken na levering van het door jou bestelde product

Betalen met AfterPay is ideaal als je nog even wat bedenktijd wilt over jouw bestelde product of als je geen zin of tijd hebt om naar de stad te gaan. Dan kun je online kleding of wat dan ook bestellen en via verschillende betaalwijzen een bestelling voldoen. Betalen dient meestal achteraf binnen ongeveer twee weken te geschieden nadat je het door jou bestelde product thuis hebt ontvangen.

Neem contact op met de klantenservice van AfterPay

Andere voordelen van AfterPay zijn dat je er zeker van bent dat je het product thuis gestuurd krijgt en hiermee dus het risico opgelicht te worden voorkomt. Veel online winkels als bol.com werken al jaren met AfterPay en met groot succes. Bedenk wel dat sommige winkels extra euro’s vragen om met AfterPay te kunnen betalen. Waarom doe ook jij niet je voordeel met AfterPay? Bekijk de site AfterPaywinkels.net voor de voordelen en meer informatie over AfterPay. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

You may also like...