De webshop van Tootz

DressKen je het kledingmerk Hot Lava al? Ik wil je er graag over vertellen, want het is een fantastisch merk waar iedereen van moet weten. Hot Lava is een Ibiza mode label. Alhoewel het merk haar producten vervaardigd op Bali heeft het label een echte Ibiza look. Het label wordt fair trade gemaakt, dat betekent  dat er geen kinderarbeid aan te pas komt. Daarnaast zijn de grondstoffen van de producten natuurlijk en is alles gemaakt met liefde. Eenmaal in het jaar lanceert het label een nieuwe collectie. De kledingstukken en modeaccessoires kunnen gedragen worden in de zomer.

Zoals ik je vertelde is Hot Lava een Ibiza mode label. Ibiza mode is vandaag de dag erg populair onder de celebs en het winkelend publiek. Het is mode met karakter en een tikje meer verfraaiing. Wat dacht je van een mooie tuniek versierd met kralen en veren, met daaronder hippe slippertjes met uitgeslepen strass stenen? Als je de items van Hot Lava met elkaar matcht heb je altijd een complete outfit. Ideaal toch?

Kom eens kijken in onze Ibiza webshop www.tootz.nl daar kunnen we u het compleetste aanbod van dit unieke merk laten zien. In onze webshop vind u de echte mode musthaves van Hot Lava. Van Hot Lava hebben wij, tops, blousejes, tunieken, strapless jurken en slippers in onze collectie.

De strapless jurk in de kleur roze was vorig jaar een echte mode musthave. We hebben de jurk een paar keer moeten bijbestellen omdat er zoveel vraag was naar de jurk.

Hot Lava is het perfecte kledingmerk dat vaak aan het strand gedragen kan worden. Het is zo jammer dat het in Nederland niet vaker warm weer is. De stoffen zijn van adement materiaal gemaakt (rayon voile) deze stof voelt lekker zacht en zweet niet. In de modeaccessoires van Hot Lava worden vaak ook prachtige schelpjes verwerkt, denk bijvoorbeeld aan de armbanden. Hierdoor ervaar je het echte strandgevoel.

Jurk van Hot LavaMet een heerlijk gebruinde huid, staan de kledingitems van Hot Lava je prachtig. Er worden veel kleuren gebruikt in de stoffen, hier wordt je helemaal vrolijk van. Hot Lava geeft jou de ideale strandoutfit voor de zomer.

Op de websites van fashionbloggers wordt er veel over Ibiza mode geschreven. Andere hippe Ibiza merken zijn, B.Loved en Tiare Hawaii. Ook deze merken kunt u vinden in onze webshop www.tootz.nl

De fashion trends voor 2015 zien er overweldigend uit. Het wordt een jaar waarin er veel kleur gebruikt wordt. Felle kleuren zoals geel en oranje komen weer helemaal terug. Ook komen verschillende printjes zoals het leopard printje en de marine streep weer terug. Kortom we kunnen een kleurrijk 2015 verwachten. En besluit je dit jaar een aantal fashion items van Hot Lava te kopen dan kom je in 2015 goed voor de dag!

You may also like...