Moderne paraplu

Een paraplu gebruiken we voornamelijk om ons te beschermen tegen de regen. Helaas hebben we hier in Nederland veel mee te maken. Gelukkig is er tegenwoordig veel keuze in paraplu’s, waardoor het lopen door de regen een stuk leuker wordt!

Verschillende kleuren paraplu’s

Vroeger waren het vooral donker gekleurde paraplu’s die we op straat zagen. Tegenwoordig zijn paraplu’s verkrijgbaar in veel leuke en vrolijke kleuren zoals oranje, rood, paars, roze, geel, blauw, groen, en wit. Hierdoor kun je de paraplu als modeaccessoire gebruiken en de kleur afstemmen op bijvoorbeeld je jas. Als je niet uit één kleur kunt kiezen zijn er ook veel paraplu’s met kleurencombinaties, zoals de regenboogparaplu. Gekleurde paraplu’s zijn daarnaast erg geschikt om bedrukt te worden met bijvoorbeeld een leuke tekst, foto, of logo.

Roze paraplu

Doorzichtige paraplu

Een paraplu in een mooie kleur is natuurlijk erg leuk. Wanneer je een paraplu zoekt die bij elke outfit past, kun je het beste voor een doorzichtige paraplu gaan. Een bijkomend voordeel is dat ze transparant zijn en je er doorheen kunt kijken. Hierdoor is de transparante paraplu ook nog eens zeer geschikt voor de bruiloft!

Paraplu met dessin

Wat erg hip is en we tegenwoordig dus steeds meer zien, is een paraplu met dessin. Ook hierin heb je volop keus en kun je bijvoorbeeld gaan voor een paraplu met bloemenprint, regendruppeldessin, of een dierenprint.

blauwe paraplu

Paraplu online kopen

Online een paraplu bestellen gaat heel gemakkelijk bij Plushop.nl. Hier vind je een zeer groot assortiment, en er wordt binnen 1 werkdag geleverd.

You may also like...