Een Tommy Hilfiger polo kopen

Het begon allemaal met Thomas Jacob “Tommy” Hilfiger die op 24 maart 1951 werd geboren. Zijn carrière begon als ontwerper van een kleding lijn voor school die zijn naam kreeg in de jaren 1980. Later werd de lijn uitgebreid met vrouwenkleding en diverse luxe artikelen zoals parfums. Naast ontwerpen heeft Tommy Hilfiger ook wel geschreven, zo schreef hij All American: A Style Book en Tommy Hilfiger through Assouline.

De kleding van Hilfiger is vaak beïnvloed door muziek. Daarom wordt het ook door vele beroemdheden gedragen die in de muziek wereld zitten denk dan aan de nu wijlen Amerikaanse R & B icoon Aaliyah. In 2006, verkocht hij zijn bedrijf voor $ 1.6 biljoen aan Apax Partners en het werd in 2010 weer verkocht aan Phillips-Van Heusen voor $ 3 miljard. Hilfiger blijft de belangrijkste ontwerper van het bedrijf. Dus het hele ontwerpteams valt onder zijn toezicht evenals het hele creatieve proces. Hilfiger werd bekroond met de Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award door de Raad van Fashion Designers of America in 2012.

De poloshirts van Tommy Hilfigher zijn verreweg de populairste en meest verkocht. Ze hebben een mooie stijl en zijn in vele kleuren te krijgen. Er zijn verschillende collecties van de poloshirts. Je hebt de effen Tommy Hilfiger polo in alle kleuren van de regenboog. Maar je hebt ook de verschillende ontwerpen, zoals een Hawaï thema en gestreepte polo’s. Allemaal zijn het van de beste kwaliteit en hebben een pasvorm zoals we dat van Tommy Hilfiger gewend zijn.

You may also like...