Genieten langer van uw tuin met een tuinkachel

Een tuinkachel in de winter is heerlijk om toch van uw tuin te kunnen genieten in warmte en sfeer. Er zijn diverse vormen van warmtebronnen voor bij u in de tuin. De meest gekozen zijn:

  1. Vuurkorven
  2. Vuurschalen
  3. Terrashaarden
  4. Tuinkachels
  5. Vuurtafels
  6. Zweedse fakkels

Vuurkorven en vuurschalen

Vuurkorven en vuurschalen zijn ideaal voor kleinere gezelschappen. Ze kunnen ergens worden opgezet en zijn daarom praktisch in gebruik. Een simpele stevige bijzettafel kan dienen als poten voor een vuurschaal. Zet er een paar stoelen naast en nodig uw vrienden uit om een gezellige warme avond te beleven.

Tip: Een grote vuurkorf is ideaal voor de koude winteravonden.

Terrashaarden, tuinkachels en vuurtafels

Terrashaarden, tuinkachels en vuurtafels hebben geen onderstel nodig en kunnen een grote groep mensen voorzien van warmte. Vaak worden ze gebruikt als middelpunt of om een tuin compleet te maken. Bij een vuurtafel is het mooier om naar te kijken. Terwijl bij tuinkachels en terrashaarden de warmte centraal staat. Het voordeel aan een tuinkachel is zijn grote stookplaats. Er kan veel brandhout in en als het brand hoeft u enkel soms een houtje op het vuur te gooien.

Er zijn verschillende modellen te bestellen van heel klein met een minder groot bereik. Tot grote robuuste tuinkachels waar grote gezelschappen zich omheen kunnen verzamelen en kunnen genieten van de knisperende vuurtje. Let er wel op dat deze grotere tuinkachels veel hout nodig hebben en dus zeker niet de meest duurzame optie is.

Zweedse fakkels

Is een stuk hout met daaruit een vuur. Het geeft een natuurlijke look and feel en camoufleert zich volledig in uw tuin. U zult niet merken dat hij er is tot dat u hem gaat gebruiken.

Tuinkachelgigant.nl

Bij tuinkachelgigant.nl kunt u eenvoudig in een overzicht zien welke tuinkachels, vuurtafels, terrashaarden, vuurkorven en vuurschalen er zijn. Ze claimen de nr 1. Te zijn in tuinkachels. Aan u is de beslissing of dat ook zo is. Hun website is www.tuinkachelgigant.nl.

You may also like...