Slippers en sandalen zomer 2015

Summertime!

Vrouwen houden van de zomer. Iedere zomer weer willen we onze goed gemanicuurde voeten showen in de mooiste sandalen en slippers. Het is natuurlijk erg belangrijk om de juiste schoenen te dragen. Ze moeten in de eerste plaats vooral mooi zijn en als het even kan ook nog eens comfortabel zitten. De modieuze slippers en sandalen van Gabor zijn hier bij uitstek geschikt voor. Zowel de pasvorm als kwaliteit staan bij Gabor hoog in het vaandel.

Sandalen in alle soorten en maten

Qua kleuren houden ze bij Gabor voornamelijk van naturel tinten. We zien vooral beige, wit en taupe. Het gemakkelijke aan deze kleuren is dat u ze overal bij kunt dragen. Ook naturel kleurige enkellaarsjes zien we terug. En dan het liefst met een peeptoe voor de zomerse look. Super te combineren met een stoere ripped jeans of een luchtig jurkje.

Hoge slippers, lage slippers..

In tegenstelling tot de sandaal hebben slippers geen bandjes om de enkel. Hierdoor heeft men op slippers minder grip. Het is natuurlijk wel van groot belang dat ze lekker zitten en u ze niet kunt verliezen. Pijnlijke voeten en blaren zijn een no-go. Gabor slippers staan dan ook in het teken van comfort. Ideaal om onbezorgd de zomer door te komen.

Iets anders dan een platte slipper is het muiltje. Het muiltje heeft een ware comeback gemaakt en is super trendy deze zomer. Het muiltje is meer dan een verhoogde slipper; door het slip-on effect is het een gemakkelijke maar toch chiquere variant. Draag een paar muiltjes chique onder een lederen rok of lekker casual onder een flared jeans.

Comfort is the key!

Sandalen of slippers, het maakt ons allemaal niet zoveel uit. Zolang het maar lang mee gaat, comfortabel draagt en er mooi uit ziet. Alle schoenen van Gabor voldoen aan deze eisen. Waar kiest u voor?

You may also like...