Tips voor jouw ideale cocktailjurkje tijdens oud & nieuw!

Voor de meeste vrouwen is het een heel herkenbaar verhaal: kledingstress tijdens de feestdagen. Er ligt heel veel kleding in de kledingkast, maar nét niet dat juiste jurkje om te dragen! Wat voor jurkjes worden momenteel aangeraden? Ontdek hier jouw ideale jurkje met behulp van de onderstaande vragen tussen de vele verschillende cocktailjurkjes: de jurkjes voor speciale gelegenheden!

Opvallende kleur of zwart/wit?

Bij de keuze van jouw jurkje om te dragen tijdens oud & nieuw is het allereerst belangrijk om te bedenken welke kleuren terug moeten komen in het jurkje. Wat voor uitstraling wil je hebben? Ga je voor een nette, chique uitstraling, of ga je voor een vrolijke, uitbundige uitstraling? Bij de keuze van de kleur zijn er veel verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een enkele felle kleur zoals oranje, rood of blauw. Wil je een wat chiquere uitstraling, kies dan voor enkel zwart of wit. Een combinatie van zwart en wit is ook erg leuk! Naast kleuren bestaan er ook cocktailjurkjes met een print.

Met of zonder print?

Zoals net al vernoemd bestaan er ook cocktailjurkjes waarin een printje is verwerkt. Cocktailjurkjes met prints zijn meestal een stuk uitbundiger en opvallender dan jurkjes met een of enkele kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dierenprint zoals een zebra- of een panterprint. Er bestaan echter nog veel meer dierenprints die erg leuk zijn voor een cocktailjurkje! Een vrolijk printje is bijvoorbeeld een bloemenprint. Naast de kleur en het gebruikte printje kun je ook nog nadenken over het model van het cocktailjurkje.

Welk model draag jij het liefst?

Er bestaan veel verschillende modellen van cocktailjurkjes. Hier zijn dan ook veel keuzes mogelijk. Denk bijvoorbeeld na over de lengte van de mouwen. Wil je een mouwloos cocktailjurkje, of een cocktailjurkje met korte of lange mouwen? Wil je daarnaast een decollete laten zien en dus kiezen voor een nettere of sexy cocktailjurkje? Hoe lang wil je dat jouw cocktailjurkje is? Alle combinaties zijn mogelijk, er bestaan namelijk vele verschillende modellen!

Welk jurkje draag jij tijdens oud & nieuw?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *