Buddha to Buddha horloges

Buddha to Buddha horloges

Half november is er in “sieraden land” flink wat commotie ontstaan door een aankondiging van Buddha to Buddha. Het voormalige sieraden merk, dat zich voorheen compleet focuste op de in Indonesië geproduceerde armbanden en ringen is na het toevoegen van kleding zich nu ook op de horlogemarkt aan het roeren. Duidelijk is dat dit een greep is om binnen de fashion een grote omzet- en marktaandeel te creëren om in ieder geval de nabije toekomst van het merk te garanderen. Uiteraard zijn er door Buddha to Buddha wederom celebraties ingeschakeld om de producten, al dan niet in een soort product placement vorm ingeschakeld om in dit geval de nieuwe lijn horloges kenbaar te maken aan het publiek.

Buddha & SBS

In de uitzending van Hart van Nederland op 12 november was het niemand minder dan de nog onlangs met Johny de Mol gebroken Bridget Maasland die op de nationale televisie paradeerde met Buddha to Buddha’s nieuwste aanwinst: een Buddha horloge. De bekende Nederlandse blonde schone deed dan ook geen moeite haar nieuwste aanwinst aan TV-kijkend Nederland te tonen. Een sprankelend en elegant, maar zeker niet bijzonder horloge in een goudachtige kleur hing om Bridget’s pols, waar later Buddha to Buddha beweerde dat dit een onderdeel van de nieuwe collectie was.

Horloge collectie

Na verdere verdieping is het inderdaad duidelijk geworden en zelf op de officiële Buddha to Buddha website bevestigd: er komt inderdaad een nieuwe horlogelijn. Zo geeft het merk aan een Zwitserse partner te hebben gevonden die gaat zorgen voor de productie van de Buddha to Buddha horloges. Welke partner dit is wil het merk niet kwijt. Voorlopig komen er 2 series op de markt: Aquatic Explorer en Accelerator. Wat de horloges gaan kosten is nog niet bekend. Buddha to Buddha heeft aangekondigd dat de horloges vanaf eind november te koop zullen zijn.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *