Top 3 Birkenstock modellen

Birkenstock is een van oorsprong Duits merk dat kwalitatief goede slippers en sandalen maakt. In Nederland zijn Birkenstocks ongekend populair, zeker tijdens de Birkenstock sale. Hoewel Birkenstock begon met het maken van relatief eenvoudige modellen gebaseerd op het kwaliatief goede voetbed zijn er inmiddels talloze variaties wat betreft vormen en kleuren voor mannen, vrouwen en kinderen. Ben je op zoek naar Birkenstocks tijdens de Birkenstock sale maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpen we je graag met kiezen! Hier bespreken we de top 3 Birkenstock modellen.

1. De Birkenstock teenslipper, genaamd Gizeh, is het populairste model uit de Birkenstock collectie. De wreefband is vrijwel altijd van leer en het voetbed natuurlijk van kurk. De Gizeh is te verkrijgen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ben je niet zo van de teenslippers? Bekijk dan de volgende modellen.

2. De schattige bijnaam Klepper wordt veel gebruikt om de Birkenstocks met 1 wreefband te omschrijven. Deze modellen hebben vaak een schattige uitstraling en zijn dan ook vooral voor vrouwelijke Birkenstock liefhebbers. Doordat deze versie maar 1 wreefband heeft zijn ze vooral geschikt voor in en om het huis. Wil je er graag hele dagen op kunnen lopen of werken? Bekijk dan het laatste modellen uit deze top 3.

3. De Birkenstock Florida is het model met maar liefst 3 banden. Dit model is meer geschikt om lang mee rond te lopen omdat alle 3 de banden los zijn in te stellen zodat de sandaal precies aansluit bij je voet. Dit model wordt wel vaak gezien als het minst mooie model omdat ze door de 3 branden relatief grof kunnen ogen.

You may also like...