Boxershorts

Boxershorts zijn een veel gedragen soort herenondergoed. Mannen dragen deze vorm van ondergoed al bijna een eeuw. Het is vanaf het moment dat het werd uitgevonden in de jaren 30 niet veel meer veranderd. De boxershort is een wijde korte broek, die onder een lange broek gedragen wordt. Dat is nog steeds de essentie van de boxershort, echter zijn er door de jaren heen wel alternatieven op bedacht. Zo zijn er ook al een aantal jaren Boxershorts die wel korte broekspijpen hebben maar wel zo strak zitten als een herenslip.

Stijl, comfort en nut

Bij het dragen van een boxershort geniet u van een ander soort comfort dan van een slip. Zo zit de boxershort losser, wat comfortabeler kan zijn. Daarnaast is de boxershort tegenwoordig ook stijlvol. Dit loopt parallel met de toename van reclames op de televisie. Er zijn veel kledingmerken die boxershorts ontwerpen en er via reclames een sexy image aan geven. Het is ook niet vreemd dat veel jongeren inmiddels met boxershorts van bekende merken boven hun zwembroek uit stekend het zwembad in duiken.

Merkonderbroeken

In de afgelopen jaren zijn merk
Boxershorts steeds hipper geworden. Bij de opkomst hiervan bleken deze boxershorts echter heel prijzig. Onder jongeren was dit dan ook een soort statussymbool. Inmiddels is er door de breder wordende markt een daling ingezet. Voor boxershorts van grote merken hoeft u dan ook niet altijd meer diep in de buidel te tasten. Deze vorm van ondergoed voor heren zal, doordat het beter te betalen is, een steeds groter deel van de markt innemen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *