Hold-ups en leggings, tijdloze alternatieven

Mooie benen hoeven niet ingewikkeld te zijn. Kies voor gemak met de juiste beenmode!

Hold-ups

Een paar verleidelijke kousen zijn natuurlijk een must have voor elke vrouw. Maar jarretels zijn niet altijd even handig, en de tijd die we nodig hebben om ze te bevestigen past niet helemaal in onze gemak-dient-de-mens-en-alles-moet-snel-mentaliteit. Gelukkig zijn er nog hold-ups!

Het verschil tussen ‘gewone’ kousen en hold-ups is dat hold-ups beschikken over siliconen banden aan de bovenkant. Deze banden zorgen ervoor dat de kousen vanzelf op je benen blijven zitten. Of hold-ups beter zijn dan kousen met jarretels is afhankelijk van uw smaak, hoe u uw kousen draagt en in welke situaties u ze draagt.

Zo zijn hold-ups bijvoorbeeld erg handig voor bruidjes!

Hold-ups zijn verkrijgbaar in alle denkbare soorten stijlen en kleuren. Beenmode specialisten zoals Elzinga Kousen hebben een zeer ruim aanbod, variërend van hold-ups met sexy kanten banden tot naadkousen en hold-ups met modieuze patroontjes. Neemt u vooral lekker de tijd om te bekijken wat het beste bij u past

Leggings

Leggings zijn super veelzijdig en kunnen met vele outfits gecombineerd worden, mits u onderstaande richtlijnen in acht neemt:

  • Leggings mogen niet te los zitten, maar ook zeker niet te strak.
  • Zorg dat uw legging lang genoeg is. Wanneer uw legging al zo’n honderd keer door de wasmachine is gegaan, zal hij wellicht wat korter vallen. Een legging die tot boven de enkels valt zal iemand met korte benen niet flatteren.
  • Een legging is geen broek. Zo behoren ze dus ook niet gedragen te worden. Uw achterste moet in ieder geval bedekt worden, zij het door een lange trui, oversized shirt, tuniek, jurk, rokje, of shorts.
  • Een alternatief dat wel als broek gedragen kan worden is de jegging (een kruising tussen jeans en leggings).

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *