Exclusieve laptoptassen

Natuurlijk ben je erg zuinig op je laptop en wil je deze goed beschermen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe vervelend zou het zijn wanneer deze beschadigd raakt wanneer je onderweg bent naar je werk, school of belangrijke vergadering. Een laptoptas kan dan uitkomst bieden en is in sommige gevallen zelfs bijna onmisbaar.

Laptoptas

lightpak_executive_line_laptop_aktetas_delta_1-1Laptoptassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, designs en kleuren. Past een traditionele laptoptas helemaal bij jou of juist een vrolijk en trendy laptoptas? Er zijn laptoptassen in de stijl van een aktetas, met stevig handvat en afneembare schouderband. Maar misschien zoek je juist wel een een trolley of rugtas voor je laptop, er zijn namelijk ook trolleys en rugzakken met een speciaal laptopvak. Ook erg handig voor op school, op de fiets of zakenreis.

De duurzaamheid van een laptoptas is sterk afhankelijk van het materiaal waarvan deze is gemaakt, hoogwaardig echt leer gaat doorgaans langer mee dan bijvoorbeeld kunstleer of nylon. Het gebruikte materiaal heeft ook zo z’n invloed op de uitstraling van een laptoptas. Ga je voor voor een chique laptoptas, klassieke laptoptastas of juist een hippe laptoptas? Het model, materiaal en kleur kunnen hierin een belangrijke rol spelen.

Laptoptassen

Leren schoudertasLaptoptassen hebben een speciaal verstevigd compartiment voor het veilig opbergen van een laptop, het kan zijn dat dit compartiment is voorzien van extra stevige kunststof hoeken, gewatteerd omhulsel of kunststof ribben. Hierdoor kun je jouw laptop veilig opbergen en transporteren. De meeste laptoptassen hebben extra vakken voor bijvoorbeeld het opbergen van kabels, muis of adapter. Ook speciale organizers kunnen erg handig zijn voor het opbergen van pennen, vistekaartjes en mobiele telefoon.

Laptops zijn er natuurlijk in verschillende maten, ditzelfde geldt natuurlijk voor laptoptassen. Zorg ervoor dat de maat van je laptoptas goed is afgestemd op de maten van je laptop.

Marington.nl heeft een grote collectie laptoptassen, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. Verschillende modellen, merken, kleuren en afmetingen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *