Professionele visagie met Make-up studio

Make-up studio is een cosmeticamerk met kwalitatief goede producten. Opvallend is dat het een Nederlands merk is, vind je het prettig om producten van eigen bodem te gebruiken, dan is dit zeker een aanrader.

Lumière oogschaduw make-up-studio
Het assortiment van make-up studio is erg breed, als je graag een doosje wilt met twee kleuren die bij elkaar passen zodat je ze samen kunt gebruiken, dan zijn de make-up studio lumière oogschaduwdoosjes iets voor jou. Het pigment van deze eyeshadows is erg goed, ook blijft het product lang op je ooglid zitten.

Make-up studio paletten
Leuk aan make-up studio is dat het merk ‘lege’ paletten verkoopt. Deze kunje vervolgens vullen met kleuren die je zelf kiest. Zo heb je nooit meer dat je maar twee of drie kleuren van een palet gebruikt, maar kun je zelf kleuren bij elkaar kiezen die bij jou passen. Ook hoef je hierdoor niet in een keer veel geld uit te geven, maar kun je steeds sparen voor een nieuwe kleur.

Naast oogschaduws is er van make-up-studio onder andere nagellak, concealer, eyeliner en foundation te koop. Daarnaast maakt het merk ook fijne kwasten om je look op professionele wijze mee aan te brengen. Bekijk het volledige assortiment op The Make Up Spot.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *