Damessokken van merinowol

Heerlijk warme damessokken van merinowol voor de kerst

De kerst komt er weer aan en dat betekend gezellige avonden binnen zitten met vrienden en familie.
Het betekend echter ook dat het weer kouder wordt buiten, waardoor het dragen van lekkere warme huissokken geen overbodige luxe is.
Wanneer je op zoek gaat naar heerlijk warme sokken voor op de bank of in bed, heb je tegenwoordig ontzettend veel keuze, mede dankzij de opkomst van alle mode & fashion webshops.
Er zijn echter maar weinig slaap- en huissokken te vinden die de zachtheid en comfort bieden zoals dat bij merino wollen sokken het geval is.

Wat is merinowol eigenlijk?

Zoals de naam al doet vermoeden is merinowol een soort wol die afkomstig is van het merinoschaap dat afkomstig is uit Turkije en Spanje. Merinowol heeft als bijzondere eigenschap dat het niet kriebelt en daarnaast het lichaam goed verwarmt.
De wol heeft een verbazingwekkend isolerend vermogen en staat hierdoor garant voor een goede isolatie. Dankzij deze eigenschappen is het product zowel goed te dragen in de winter alsook in de zomer.
Boven alles zijn de sokken gemaakt van wol super zacht en daardoor heerlijk om thuis op de bank of in bed te dragen.

Vergeleken bij normaal wol, heeft merinowol veel fijnere vezels wat zorgt voor een veel fijnere structuur. Het zijdezachte gevoel van merinowol zorgt daarom voor heerlijke comfortabele wollen sokken die niet jeuken!
Het type wol is steeds populairder bij consumenten en wordt bijvoorbeeld ook al uitgebreid toegepast in thermo-ondergoed en sportkleding.

Warme sokken voor in huis

Wij zijn ervan overtuigd dat je in 2014 steeds meer gaat horen van deze nieuwe en fijnere wol soort. Wanneer je wilt kunnen rekenen op heerlijk zachte en comfortabele sokken voor in huis, dan is merinowol een absolute aanrader.
Dus ben jij op zoek naar de ideale huis- of slaapsokken? Probeer dan eens de damessokken van merinowol!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *