Musthave herenschoenen van de komende winter

Er zijn deze winter een aantal musthave-schoenen voor mannen om goed voor de dag te kunnen! We hebben een onderscheid gemaakt tussen boots, sneakers en nette schoenen en hebben de trends uitgelicht.

Boots

Een van de grotere trends van dit moment (maar ook van vorig jaar) voor heren dit jaar zijn de boots. Het zoeken naar de juiste boots neemt een hoop tijd in beslag, maar er zijn een aantal merken die uitblinken in de collectie boots, waaronder welbekende merken als Blackstone en Replay. Een vrij nieuw merk is Rehab met een veelbelovende collectie boots. Ook de Timberlands kunnen dit jaar weer uit de kast worden gehaald! Met de boots kun je verschillende kanten op, zowel nette als stoere boots zijn veel te vinden in de winkels. Een kleur die je veel terug ziet bij boots is Cognac, maar ook donkerblauw en zwart.

Sneakers

Naast de boots zijn er een hoop andere populaire modellen. Een belangrijke musthave is de sneaker. Iedere man moet een paar sneakers in de kast hebben staan. Populaire sneakermerken zijn Adidas, Antony Morato, Pantofola D’oro, New Balance, Cruyff en Hub. Al deze merken hebben een onderscheidende collectie sneakers. Sneakers kunnen dit jaar in alle denkbare kleuren!

Nette schoenen

Soms is een nette schoen beter op zijn plaats om te dragen. Er bestaan veel verschillende nette modellen, zoals klassieke of elegante nette schoenen. Zo zijn er de nette herenschoenen met veters. De nette veterschoenen zijn nog nooit weggeweest. Merken met een mooie collectie veterschoenen zijn onder andere Redskins, Hugo Boss, Serengeti, Van Bommel en Clarks. Een andere mogelijkheid voor het dragen van een nette schoen is een nette schoen met enkele of dubbele gesp. De gesp geeft een modernere uitstraling. Je kunt hiervoor terecht bij de collecties van onder andere Daniel Kenneth, Magnanni en Van Bommel.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *