Sieraden in overvloed

Je hoeft de roddelbladen er maar voor open te slaan en je komt ze in alle soorten en maten tegen. De celebrities behangen zichzelf massaal met sieraden. Vooral in de muziekwereld zie je af en toe wel hele overdreven voorbeelden. Denk aan de gepimpte rappers in de r&b –scene en je ziet ze voor je met hun kettingen tot aan broekhoogte en zelfs klokken op borsthoogte.

Zien en gezien worden

Hier gaan ze de nuttige functie natuurlijk ruimschoots voorbij. Wat heb je in godsnaam aan een klok op je borstkas? De tijd vind je makkelijker op je horloge of je mobiel waarschijnlijk. Hier is het vooral belangrijk om op te vallen, om gezien te worden. Er moet over gepraat gaan worden. Dit voorbeeld is wat overdreven, maar we kopen onze sieraden natuurlijk ook wel een beetje om er mooier uit te zien. We genieten als we een compliment krijgen, voelen ons er goed bij.

De perfecte combinatie

Met alleen de mooiste sieraden kom je nog niet zo ver natuurlijk. Het is zaak om te zorgen dat je passende combi’s weet te maken met behulp van de juiste hippe kleding en ook je kapsel speelt daar een rol bij. Bedenk dat goed voordat je jezelf stort op het aankopen van je nieuwe sieraden. Je wilt niet voor paal lopen zoals de meeste bekendheden wel doen. Kijk naar Lady Gaga of Lil Wayne, je wordt voor gek verklaard als je hier zo over straat gaat. Houdt het binnen de perken van het normale.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *