Welke schoenen koop jij?

De herfst is weer in aantocht en de zomerschoenen kunnen bijna weer teruggelegd worden in de kast. Met de aankomende lagere temperaturen is de tijd gekomen om een paar nieuwe schoenen te kopen. Als jij een leuk model zoekt in jouw schoenmaat is het aan te raden om nu al te gaan shoppen. Hoe later in het modeseizoen hoe groter de kans dat jouw favoriete schoen is uitverkocht. Kijk eerst even wat er nog in jouw kledingkast staat van verleden winterperiode. Misschien is het ook tijd om met een oud paar langs de schoenmaker te gaan.

Voor de herfst- en winter van 2013 zijn er een aantal schoenentrends. Laarzen en schoenen met studs of pumps geïnspireerd op de jaren 80. Wil je iets comfortabele schoenen ga dan voor fluwelen pantoffeltjes. Heb jij snel last van koude voeten ga dan voor een paar creepers, dit zijn platte schoenen met een dikke zool. Een andere leuke trend voor dames zijn de troubadourlaarzen.

Omdat er zoveel schoenenwinkels zijn is het vaak moeilijk kiezen. Over het algemeen kan je wel zeggen dat de prijzen van schoenen overal gelijk zijn. Bij grote winkels zoals Zalando en Omoda zijn de verzendkosten vaak gratis. Dit kan dus schelen op de totaalprijs van jouw nieuwe paar schoenen. Een ander punt waar je op kan letten is het gebruik van een kortingscode. Met een kortingscode kan enkele euro’s korting krijgen. Soms zijn ze alleen geldig voor een bepaald schoenmerk, andere keren op het totale assortiment.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *