Baby Badcapes vs baby badjasjes

Als je kinderen uit bad komen, wil je ze heerlijk inpakken en lekker warm houden. Dan kan je een gewone handdoek gebruiken. Maar tegenwoordig bestaan er zoveel dingen om het leven makkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een badcape of een badjasje.

Een baby badcape is toch wel erg makkelijk als je kleintje nog niet kan staan. Je kan ze liggend inpakken en uitpakken. En ze zijn zelfs in de heerlijk grote maakt van 80 x 80 cm. Daar kan je best de eerste 1,5 jaar mee doorkomen. En natuurlijk even heerlijk droog knuffelen op schoot en daarna de laatste beetjes met een hydrofiele doek. Zo vat je baby ook niet te veel kou en blijft hij of zij het badje leuk vinden. En iedereen kent de baby badcapes met naam, persoonlijk en erg mooi.

Een badjasje is anders

Zodra je dreumes kan stappen en staan kan een badcape nog steeds makkelijk zijn, maar op een gegeven moment gaan ze daar toch uitgroeien. Dan kan je overgaan op een gewone handdoek. Maar hoe leuk is het om je dreumes nog even lekker in zijn of haar badjasje droog te laten worden en even rond te laten huppelen. Gewoon even aantrekken na bad, kan je intussen even de badspeeltjes opruimen en het bad leeg laten worden, terwijl je kleine meid of kleine man het lekker warm heeft en al lekker droog wordt. Tegenwoordig kun je zelfs een baby badcape of baby badjas met naam of eigen tekst laten maken. Zo’n persoonlijk badjasje is wel erg stoer en lief voor zo’n klein mensje.

Dus of je nu een cadeautje zoekt of gewoon iets handigs voor je eigen kind, kies iets dat past bij de leeftijd van het kind en je zal er echt heel veel plezier en gemak van hebben.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *